Hvad siger kunderne..

Flotte billeder

Fik lavet en meget spændende portfolio, en morgengave til min mand… Åh hvor blev han glad og jeg meget stolt af mig selv og min figur (for en gangs skyld) Kan varmt anbefale Jørgen Lorentsen og Thomas, de er top proffer. :-))


5 * ud af 5
Fik i dag taget pasfoto af vores lille dreng på 10 uger. Jeg oplevede en super service man ikke at skulle vente, da baby var træt, megen venlighed og imødekommenhed. Jeg lånte deres utrolig fine toilet til baby, hvor der var fint puslebord, stort guldspejl og duftende lavendelhåndsæbe. Simpelthen så fint og lækkert. Kan kun anbefale denne fotograf og synes de skal roses for deres megen venlighed, professionalisme, deres fine billeder samt deres fine toilet.
Ane Engelbrecht


5* ud af 5

Fantastisk service og hurtig levering. Jeg er vild med billederne, som får mig til at føle mig som en Moviestar. Kan varmt anbefale Lorentsen til alle, der har brug for professionelle billeder.

Henriette Sørensen

Scroll til toppen